Unelmat toteutuvat: Jooga23-sali Koulukatu 23:ssa

Mikä Jooga23-sali on?

Jooga23 on viihtyisä joogasali, jossa on lisäksi pieni hoitotila. Jooga23 on muutakin kuin joogasali ja hoitotila; se on unelman – minun unelmani – täyttymys. Itselläni on ollut jo yli kymmenen vuotta haave perustaa Hämeenlinnaan nk. erilainen hyvinvointikeskus; Jooga23 on juuri sitä. Ajatuksemme on tarjota asiakkaillemme perinteisiä pehmeitä hoitoja sekä tukea asiakkaidemme hyvinvointia tarjoamalla monenlaisia jooga-, meditaatio- ja venyttelytunteja. Tämä siksi, että me ymmärrämme, että ihminen on pyskofyysinen kokonaisuus, jonka hyvinvointi lähtee sisältäpäin, ihmisestä itsestä.

Salista löytyy nurkkaus asiakkaiden vaihtovaatteille ja muille tavaroille. WC-tiloja on yksi.  Omaa suihkutilaa salilla ei ole. Salia on mahdollista vuokrata edullisesti myös ulkopuolisten käyttöön. Jokaiselle tunnille tulee varata oma paikka sähköisen varauskalenterin kautta.

Katso ryhmätuntien aikataulu ja varaukset sekä varattavissa olevat hoitoajat sähköisestä varauskalenterista: http://www.varaaheti.fi/jooga23

Jokaiselle tunnille tulee varata oma paikka sähköisen varauskalenterin kautta. Jooga23 pidättää oikeuden perua tunnin 3 tuntia ennen tunnin alkua, mikäli tunnin osallistujamäärä on liian pieni (min. 4 osallistujaa). Tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti sähköpostitse 10-kortin hinta 130€, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 110€ . Kertamaksu 15€.

Maksuvälineenä käy käteinen, maksukortti sekä Smartum-, eazybreak-ja ePassi-maksuvälineet.

Tilavuokraukseen ja omiin tilaisuuksiin liittyvät tiedustelut MinnaMaaritilta, puh. 0400 971 672 tai minnamaarit@luxbonitas.com.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s