Unelmat toteutuvat: Jooga23-salin avajaiset 18.8.2019 klo 13.00 – 19.30

Mikä Jooga23-sali on?

Jooga23 on viihtyisä joogasali, jossa on lisäksi pieni hoitotila. Jooga23 on muutakin kuin joogasali ja hoitotila; se on unelman – minun unelmani – täyttymys. Itselläni on ollut jo yli kymmenen vuotta haave perustaa Hämeenlinnaan nk. erilainen hyvinvointikeskus; Jooga23 on juuri sitä. Ajatuksemme on tarjota asiakkaillemme perinteisiä pehmeitä hoitoja sekä tukea asiakkaidemme hyvinvointia tarjoamalla monenlaisia jooga-, meditaatio- ja venyttelytunteja. Tämä siksi, että me ymmärrämme, että ihminen on pyskofyysinen kokonaisuus, jonka hyvinvointi lähtee sisältäpäin, ihmisestä itsestä.

Jooga23:n avajaisia vietetään sunnuntaina 18.8.2019 klo 13.00 – 19.30. Avajaispäivänä kaikki tunnit ovat maksuttomia. Avajaispäivän aikataulun, ohjelman ja ilmoittautumislinkit löydät täältä

Tervetuloa tutustumaan meihin ja Jooga23-saliin!

OHJELMA 18.8.2019

klo 13.00 – 14.00 Astangajoogan ohjattus seisomasarja/ohjaaja Joakim, avustaja Annukka

klo 14.15 – 15.45 Kundaliinijooga/MinnaMaarit

klo 16.00 – 16.45 Sointukylpy/MinnaMaarit

klo 17.00 – 17.45 Jomon Shindo/Satu

klo 18.00 – 18.45 Jomon/Satu

klo 19.00 – 19.30 Meditaaatio/Satu

Säännölliset viikkotunnit alkavat viikolla 34/’19.

10-kortin hinta 130€, opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 110€
Kertamaksu 15€

Maksuvälineenä käy käteinen, maksukortti sekä Smartum- ja eazybreak-maksuvälineet.

Jooga23:n tuntikalenterin ja sähköisen varauskalenterin löydät www://varaaheti.fi/jooga23
Jokaiselle tunnille tulee varata oma paikka sähköisen varauskalenterin kautta. Jooga23 pidättää oikeuden perua tunnin 3 tuntia ennen tunnin alkua, mikäli tunnin osallistujamäärä on liian pieni (min. 4 osallistujaa). Tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan ilmoittautuneille henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Salista löytyy nurkkaus asiakkaiden vaihtovaatteille ja muille tavaroille. WC-tiloja on yksi.  Omaa suihkutilaa salilla ei ole. Salia on mahdollista vuokrata edullisesti myös ulkopuolisten käyttöön. Tilavuokraukseen liittyvät tiedustelut MinnaMaaritilta, puh. 0400 971 672 tai minnamaarit@luxbonitas.com.

Tiistai-iltaisin Kundaliinijoogatunti Hyvän olon joogakeskuksessa klo 18.00 – 19.30

Tervetuloa myös Hyvän Olon Joogakeskuksessa pitämilleni kundaliinijoogatunneille!

Kundaliinijooga on tietoisuuden joogaa, joka vahvistaa terveyttä, tuo mielenhallintaa sekä avaa arkitietoisuuden kohti sielutietoisuutta. Kundaliini on sielun energiaa, luovaa voimaa meissä jokaisessa. Kundaliinijoogan tekniikat puhdistavat, avaavat ja vahvistavat kehoa, erityisesti hermostoa ja meridiaanijärjestelmää siten, että voimme ottaa hallitusti ja viisaasti käyttöömme tämän puhtaan ja voimakkaan energian.
Kundaliinijooga on suunniteltu ja soveltuu ihan kaikille. Kundaliinijoogatunnin kesto on aina 90 minuuttia ja se koostuu seuraavista osista: alkumantrat, lämmittely, kriya, rentoututus, meditaatio ja loppumantrat.

Tilaisuuksiin liittyvät tiedustelut: MinnaMaarit Lahti, puh. 0400 971 672

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s