LuxBonitas

Minna Maarit

Hyvinvointia hevosille äänimaljakuva png
neula II
MinnaMaarit 20 07 2021 PIENENNETTY
Rest in nest PNG

Kuka olen

Nimeni on MinnaMaarit Lahti; olen ammattitaitoinen ja akupunktio- ja äänimaljahoitaja, joogaopettaja, esiintyjä, fasilitaattori sekä kouluttaja.

Arvot

Keskityn positiivisuuteen ja onnellisuuteen
Meistä ihan jokainen on yhtä tärkeä
Autan aina suurella sydämellä
Luon itse oman polkuni

Tarkemmin

Olen akupunktiohoitaja, äänimaljahoitaja sekä joogaopettaja. Hoitopuolella olen suorittanut 3-vuotisen Perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitajakoulutuksen, länsimaisen lääketieteen opintoja sekä useita äänimaljahoidon koulutuksia, viimeisimpänä Himalajalaisen äänimaljahoidon koulutuksen kesällä 2021 sekä Sounds for horses -koulutuksen helmikuussa 2022. Olen osallistunut lukuisiin mediaalisiin kursseihin ja kehittänyt ymmärrystä myös meitä ympäröivästä nk. näkymättömästä maailmasta. Suoritan parhaillaan myös vuoden mittaisia Ong Namon yrittäjä Joakim Kaipaisen pitämiä SFT energiahoitaja- ja Henkisen valmentajan -koulutuksia. Intuitioni on kehittynyt erittäin herkäksi. Siitä on hyötyä erilaisia hoitoja tehdessäni ja erilaisten ihmisten kanssa työskennellessäni.  

Suoritan parhaillaan myös vuoden mittaisia Ong Namon yrittäjä Joakim Kaipaisen pitämiä SFT energiahoitaja- ja Henkisen valmentajan -koulutuksia.

Hyödynnän kaikkia näitä oppejani pitämilläni tunneilla, luennoilla ja hoidoissa.   ”Oman itsensä kehittäminen on jatkuvasti eteenpäin vievä tie; suorittamani opinnot yhdessä pitkän käytännön kokemuksen kanssa ovat tehneet minusta välittömän ja intuitiivisen hoitajan, jonka hoidot ja ryhmätunnit ovat kokonaisvaltaisia ja täydestä sydämestä pidettyjä.” MinnaMaarit toteaa.

Kokonaisvaltaisiin palveluihini kuuluvat akupunktio- ja äänimaljahoidot sekä erilaiset jooga-, workshop- ja sointukylpytunnit ryhmille. Pidän yrityksille ja yksityisille ryhmille äänimaljarentoutuksia, eri aiheisia workshop- ja tyhy-tilaisuuksia. Ihmisen kokonaisvaltaisen terveyden ja hyvinvoinnin tukeminen ja hyvinvointitietämyksen jakaminen on erityisosaamistani ja lähellä sydäntäni.

Löydän oman rauhani kundaliinijoogatunneilta, luonnossa liikkuessani sekä hiljaisuudessa meditoimalla. Kundaliinijooga- ja sointukylpytunteja pidän Jooga23-salillani osoitteessa Koulukatu 23, Hämeenlinnassa. Hoitoja teen Jooga23-salin lisäksi pääasiassa tiistai- ja torstai-iltaisin Hämeenlinnan Terveyshuoltamolla osoitteessa Eteläkatu 14b, 3. kerros.

”Lämpimästi tervetuloa hoitoihini, luennoilleni ja tunneilleni!”

– MinnaMaarit Lahti