Sointukylvyt/syksy 2020

Sointukylpy on luonnollinen ja miellyttävä keino vapauttaa mielen ja kehon voimavaroja ja siten vahvistaa terveyttä. Harmoninen äänivärähtely johdattaa sinut syvään rentoutumisen tilaan, jossa voit päästää irti jännityksistä, huolista, turhista ajatuksista ja arjen kiireestä. Varaa päällesi joustavat lämpimät vaatteet. Sointukylvyn vetää MinnaMaarit Lahti.

Tiistai-iltaisin Jooga23:n salilla klo 19.45 – 20.45

Pidän sointukylpyjä Jooga23:n salilla osoitteessa Koulukatu 23. Voit ilmoittautua tunneille täältä

Voit tilata minut pitämään myös sointukylpyä omalle työ- tai ystäväporukalle tai perheellesi. Tarvitaan vain tila, jossa osallistujat mahtuvat makaamaan lattialla, minä tuon kaiken muun tarvittavan. Kysy rohkeasti tarjousta: MinnaMaarit puh. 0400 971 672.

Äänimaljahoidot

Teen äänimaljoilla myös henkilökohtaisia hoitoja asiakkaille. Äänimaljahoidossa soitan maljoja asiakkaan kehon päällä chakrojen (so. kehon energiakeskusten) päällä. Äänimaljahoito on erittäin rauhoittava hoito, josta on sanottu, että kolmen hoitokerran jälkeen huomaa merkittävän parannuksen esimerkiksi yöunen laadussa ja unen syvyydessä.

Osallistun alkusyksystä 2020 äänimalja- ja gonghoidon jatkokurssille, minkä jälkeen tulen ottamaan hoitoihini mukaan sekä gongin että oman ääneni hoitovälineenä. Kerron näistä uudistuksista heti, kun olen suorit-tanut kurssin.

Kaikkiin hoitoihin ja palveluihin liittyvät tiedustelut: MinnaMaarit Lahti, puh. 0400 971 672