Lux Bonitas Chakra-äänimaljasetti

1450,00 

Lux Bonitas Chakra-äänimaljahoitosetti: Kahdeksan nepalilaista hoitavaa äänimaljaa käsittävä Lux Bonitas -signeerattu Chakra-hoitosetti. Äänimaljat ovat korkelaatuisia, ne on soivat kauniisti ja niiden värähtely resonoi voimakkaasti. Setissä olevat maljat on valittu huolellisesti ja ne soivat hyvin synkronissa. Hoitosettiin kuuluu äänimaljojen lisäksi 2+2 mallettia sekä äänimaljojen kuljettamista varten Lux Bonitas -kassi.

Chakra-äänimaljasetti myydään Lux Bonitaksen äänimaljahoitajakoulutuksen yhteydessä.

4 varastossa

Add to wishlist
Add to wishlist
Osastot: , Tuotetunnus (SKU): 210-001-1

Kuvaus

Lux Bonitas Chakra-äänimaljahoitosetti: Yhteensä kahdeksan nepalilaista hoitavaa äänimaljaa ja 2+2 mallettia käsittävä Chakra-setti. Äänimaljat ovat korkelaatuisia, ne on soivat oktaavissa ja niiden värähtely resonoi voimakkaasti. Äänimaljoissa ei ole käytetty kierrätysmetallia ja ne on valittu valmistajan toimesta henkilökohtaisesti juuri Sinua varten.

Chakra-setissä on oma malja jokaiselle päächakralle. Kukin malja soi siinä soinnussa, joka resonoi parhaiten kyseisessä chakrassa. Äänimaljat ovat kahdeksasta eri metallista käsin taottuja äänimaljoja. Äänimaljojen korkean laadun tietää siitä, että niiden sointi ja värähtely kestävät pitkään; tämän havaitsee myös asiakas hoitokokemuksena.

Äänimaljat ovat uniikkeja Lux Bonitaksen logolla signeerattuja maljoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lux Bonitas Chakra-äänimaljasetti”