Loppusuoritus/Lux Bonitas äänimaljahoitaja -koulutus & Lux Bonitas Chakra-äänimaljahoitosetti, Helsinki

2210,00 

Lux Bonitas äänimaljahoitaja-koulutus 27. – 28.1.2023 + päivä yhdessä erikseen sovittavana ajankohtana

Himalajalaisesta äänimaljahoitajakoulutuksesta saat kaiken tarvitsemasi tiedon toimiaksesi koulutuksen jälkeen intuitiivisena äänimaljahoitajana. Koulutukseen osallistuminen edellyttää Lux Bonitas Chakra-äänimaljahoitosetin hankkimista, sillä tämä koulutus perustuu hoitamiseen em. äänimaljoilla. (860€)

Lux Bonitas Chakra-äänimaljahoitosetti: Kahdeksan nepalilaista hoitavaa äänimaljaa käsittävä Lux Bonitas -signeerattu Chakra-hoitosetti. Äänimaljat ovat korkelaatuisia, ne on soivat kauniisti ja niiden värähtely resonoi voimakkaasti. Setissä olevat maljat on valittu huolellisesti ja ne soivat hyvin synkronissa. Hoitosettiin kuuluu äänimaljojen lisäksi 2+2 mallettia sekä äänimaljojen kuljettamista varten Lux Bonitas -kassi. (1450€)

Chakra-äänimaljasetti myydään Lux Bonitaksen äänimaljahoitajakoulutuksen yhteydessä.

4 varastossa

Add to wishlist
Add to wishlist
Osastot: , Tuotetunnus (SKU): 210-001

Kuvaus

Tämän maksu tulee olla maksettuna 6.4.23 mennessä ja sen suorittaminen on edellytys koulutukseen osallistumiselle.

* * *

Himalajalainen äänimaljahoitajakoulutus
Himalajalaisen äänimaljahoidon koulutuksesta saat kaiken tarvitsemasi tiedon toimiaksesi koulutuksen jälkeen intuitiivisena äänimaljahoitajana. Koulutuksessa käydään itse hoitamisen lisäksi runsaasti ihmiskehoon liittyviä hoidossa tarpeellisia asioita mm. chakroihin, hoitotilanteeseen sekä hoidon aikaiseen äänimaljojen tulkintaan liittyen. Koulutus on yhdistelmä teoriaa ja käytännön harjoittelua.

Koulutukseen osallistujien tulee olla koulutuksessa oma Lux Bonitaksen nettikaupassa myynnissä olevia 7+1 äänimaljaa sisältävää Chakra-äänimaljasetti. Sekä koulutus että äänimaljahoitosetti on mahdollista maksaa esimerkiksi luottokortilla tai osamaksulla.

Koulutus muodostuu kahdesta lähiopetusjaksosta (osa 1 ja osa 2)
Aika: Osa 1: su 9.4.23 klo 9.00 – 17.00  – ma 10.4.2023 klo 9.00 – 16.00, osa 2: päivän koulutus sovitaan ensimmäisessä koulutuksessa osallistujien kanssa.
Kahden lähiopetusjakson (kolme päivää)  lisäksi koulutus sisältää kaksi etäkokoontumista (reflektointi & kysymykset ja vastaukset) sekä ryhmän yhteinen Whats app -ryhmä (vertaistuki) lähikoulutuksen jälkeen. Koulutukseen osallistujille lähetetään koulutuspäivien tarkempi sisältö ja käytännön ohjeet lähempänä koulutusta.

Paikka: Zeven Temple, Minervakatu 1, Töölö, Helsinki.
Hinta: 2410€/osallistuja; loppusuoritus koulutusmaksusta on 2210€ (200€:n ennakkomaksu vähennetty), Hinta sisältää koulutusmateriaalin (paperiversio), lähipäivien opetuksen ja käytännön harjoittelun sekä etäkokoontumiset ja ryhmän tuen. Koulutus ja hoitojen tekemiseen tarvittavat äänimaljat  on mahdollista maksaa osamaksulla tai luottokortilla; käytettävissä on kaikki Paytrailin tarjoamat maksutavat.

Kouluttaja: MinnaMaarit Lahti on koulutettu akupunktio- ja äänimaljahoitaja, joogaopettaja, luennoitsija ja henkisen tien kulkija. MinnaMaarit on suorittanut Perinteisen kiinalaisen lääketieteen 3-vuotisen akupunktiohoitajakoulutuksen, sekä niin tiibetiläisen kuin himalajalaisen äänimaljahoidon koulutuksen (myös eläimille). MinnaMaarit on myös kundaliinijoogaopettaja, fasilitaattori ja pitkän linjan kouluttaja. Hän suorittaa parhaillaan itse myös sekä SFT energiahoitajan että urheiluhierojan ammattitutkintoa Pirkanmaan urheiluhierojakoulussa. MinnaMaarit pitää yrityksille ja yksityisille ryhmille valmennuksia ja tyhy-tilaisuuksia. Hän on kouluttajana helposti lähestyttävä, välitön ja intuitiivinen ihminen. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hyvinvointitietämyksen jakaminen on hänen intohimonsa.

 

Lux Bonitas Chakra-äänimaljahoitosetti: Yhteensä kahdeksan nepalilaista hoitavaa äänimaljaa ja 2+2 mallettia käsittävä Chakra-setti. Äänimaljat ovat korkelaatuisia, ne on soivat oktaavissa ja niiden värähtely resonoi voimakkaasti. Äänimaljoissa ei ole käytetty kierrätysmetallia ja ne on valittu valmistajan toimesta henkilökohtaisesti juuri Sinua varten.

Chakra-setissä on oma malja jokaiselle päächakralle. Kukin malja soi siinä soinnussa, joka resonoi parhaiten kyseisessä chakrassa. Äänimaljat ovat kahdeksasta eri metallista käsin taottuja äänimaljoja. Äänimaljojen korkean laadun tietää siitä, että niiden sointi ja värähtely kestävät pitkään; tämän havaitsee myös asiakas hoitokokemuksena.

Äänimaljat ovat uniikkeja Lux Bonitaksen logolla signeerattuja maljoja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Loppusuoritus/Lux Bonitas äänimaljahoitaja -koulutus & Lux Bonitas Chakra-äänimaljahoitosetti, Helsinki”