upeasti soiva ja värähtelevä
lux bonitas
chakra-äänimaljahoitosetti

Mitä erityistä näissä maljoissa on?

Chakra-äänimaljasetin maljat ovat kahdeksasta eri Äiti Maasta louhitusta metallista  käsintaottuja, korkealaatuisia äänimaljoja. Niissä ei ole käytetty kierrätysmetalleja vaan ainoastaan puhtaita raaka-aineita. Chakra-äänimaljasetin äänimaljat soivatkin oktaavissa!

Tuon Lux Bonitaksen äänimaljat itse Nepalista suoraan niiden valmistajalta. Näin ollen voin luottaa siihen, että äänimaljat ovat laadukkaita ja juuri tätä tarkoitusta varten valittuja.

Lux Bonitas Chakra-äänimaljahoitosetistä

Lux Bonitas Chakra-äänimaljahoitosetissä on seitsemän eri maljaa + pieni meditaatiomalja. Chakra-setissä on siis äänimalja jokaiselle ihmisen päächakralle; hoitosetissä on  siis jokaiselle chakralle oma malja ja jokaiselle chakralle oma sointu, joka resonoi parhaiten juuri tietyssä chakrassa. 

Intuitiivinen äänimaljahoitajakoulutus

Pitämissäni 2+1-päivän mittainen Intuitiivisen äänimaljahoidon koulutus perustuu hoitamiseen juuri tällä Chakra-äänimaljahoitosetillä, tästä syystä koulutusmaksun yhteydessä pitää ostaa myös Lux Bonitas Chakra-äänimaljahoitosetti. 

Lux Bonitaksen äänimaljahoidon koulutuksesta saat kaiken tarvitsemasi tiedon toimiaksesi koulutuksen jälkeen intuitiivisena äänimaljahoitajana. Koulutuksessa käydään itse hoitamisen lisäksi runsaasti ihmiskehoon liittyviä hoidossa tarpeellisia asioita mm. chakroihin, hoitotilanteeseen sekä hoidon aikaiseen äänimaljojen tulkintaan liittyen. Koulutus on yhdistelmä teoriaa ja käytännön harjoittelua.

Koulutus muodostuu kahdesta lähiopetusjaksosta (osa 1: 2 päivää ja osa 2: 1 päivä) sekä hoitotyön aloitusta tukevista etätapaamisista.

Koulutuksen osallistumismaksun ja Chakra-äänimaljahoitosetin voi maksaa osamaksulla tai luottokortilla itselle sopivissa erissä, sillä Lux Bonitaksen verkkokaupassa on käytettävissä kaikki Paytrail-maksutavat.

 

Lux Bonitas Chakra-äänimaljahoitosetti