Palvelut

Akupunktio

Olen perinteisen kiinalaisen lääketieteen osaaja eli akupunktiohoitaja. Perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoja ovat akupunktio, kuppaus, moksaus, tuinaus, tulineula sekä korva-akupunktio. Perinteinen kiinalainen lääketiede on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jolla pyritään vaikuttamaan sairauksien perussyihin, ei pelkästään oireisiin. Akupunktio perustuu vuosituhansien aikana kertyneeseen, kokemusperäiseen tietoon ihmisen fysiologiasta, psyykestä ja tunnetiloista ja näiden keskinäisistä vaikutuksista. Akupunktiolla lievitetään samojen sairauksien oireita kuin länsimaisen lääketieteen keinoin.

Akupunktio tarkoittaa kiinalaisen lääketieteen mukaan ihmisen energeettisen kokonaistilanteen säätelemistä pistämällä akupunktioneuloja meridiaaneilla sijaitseviin akupunktiopisteisiin.

Esimerkkejä tavallisista sairauksista ja vaivoista, joiden oireita voi lieventää akupunktiolla:

• hengitystieinfektiot, siitepölyallergiat ja vastaavat, ihottumat

• päänsärky, migreeni

• unettomuus, väsymys

• kuorsaus, uniapnea

• kuukautishäiriöt, endometrioosi, lapsettomuus

• ruuansulatushäiriöt, ummetus, ripuli

• niska- ja hartiasäryt, lihasjumit

Hoitokäyntiin kuuluu ensimmäisellä kerralla perusteellinen haastattelu ja sen perusteella tehty hoito. Hoitokertaan on hyvä varata ensimmäisellä kerralla 1,5 tuntia aikaa. Akupunktioneulojen annetaan vaikuttaa talviaikaan puolisen tuntia, kesäaikaan 15 – 20 minuuttia. Mikäli sinulla on vaiva, johon haluaisit kokeilla akupunktiota, ota rohkeasti yhteyttä; puh. 0400 971 672.

Rentouttava äänimaljahoito

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn sekä ääniaaltoihin. Äänimaljahieronta toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa, mieltä että sielua. Äänimaljahoito vaikuttaa aivoaaltoihin saaden ne laskemaan ja nousemaan edestakaisin toiminnalliselta beta-tasolta takaisin alfa-tasolle eli unen ja valvetilan rajamaastoon. Äänimaljahoito soveltuu moneen käyttötarkoitukseen: rauhoittumiseen ja kontaktin luomiseen sisäiseen ääneen, stressiin, syvärentoutukseen, ahdistukseen, unettomuuteen tai kehon jännitystilojen laukaisemiseen.

Äänimaljahoidossa hoidettava makaa mukavasti hoitopöydällä peiton alla ja kehon päälle asetettuun maljaan napautetaan kevyesti iskimellä, jolloin ääni resonoi kehon jokaisessa solussa. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkronoituvat harmonisiin ääniin. Hoito tasapainottaa myös kehon energiajärjestelmää ja chakroja.

Sointukylvyt

Syvärentouttava sointukylpy on matka kehon, mielen ja sielun harmoniaan.

Sointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljarentoutus. Sointukylvyssä voit antaa harmonisten äänten lempeän värähtelyn johdattaa sinut rentoutumiseen, jossa koko olemuksesi voi päästää irti jännityksistä, huolista ja arjen kiireestä. Se mahdollistaa äänten synnyttämän perusluottamuksen ja antautumisen kautta syvän rentoutumisen ja stressistä vapautumisen.

Sointukylvyssä ryhmä makaa mukavasti viltin alla jumppaalustoilla. Jokaisella on omalla alustallaan turvapaikka, oma tila. Sointukylpy on jokaiselle kokijalle ainutlaatuinen matka omaan sisimpään.

Sointukylpy soveltuu niin työyhteisön tyhy-päivän osaksi kuin kaveriporukan illanistujaisten aloitukseksi tai koska tahansa, kun on tarvetta rentoutumiselle.

Tulen järjestämään vuonna 2019 myös säännöllisiä jooga-/jumppasaleilla pidettäviä sointukylpyrentoutuksia, joista tarkempaa tietoa lähiaikoina. Voin tulla pitämään sointukylvyn myös vaikka kotiin luoksesi; ota rohkeasti yhteyttä!

Reiki-hoidot

Reiki on yksinkertainen ja luonnonmukainen hoitomuoto, joka auttaa kehoa rentoutumaan, vapautumaan stressistä ja tervehtymään mahdollisimman nopeasti.

Ihmisen kehoon kuuluu näkyvien fyysisten osien lisäksi kehomme sisällä ja ympärillä oleva hieno energiakeho, joka muodostuu ajatuksista, tunteista ja kokemuksista. Nämä energiat muodostavat kenttiä, jotka ovat tiettyina ”kerroksina” kehon ympärillä. Näitä energiakenttiä kutsutaan eteeriseksi kehoksi tai auraksi. (Tiedemiehet kutsuvat näitä hienojakoisia kehon energioita bioplasmaksi.)

Reiki-hoidossa hoitajan käsien kautta välittyy hoidettavan kehoon puhdasta energiaa, joka edistää terveyttä sen kaikilla tasoilla: fyysisellä, psyykkisellä, henkisellä ja tunne-elämän tasolla. Reiki-hoidossa kehon epätasapainoiset alueet ja sairastumisesta kertovat kielteiset värähtelyt vetävät automaattisesti puoleensa energiaa, joka auttaa näitä alueita parantumaan.

Minä olen suorittanut Mikao Usuin oppien mukaisen Reiki I ja Reiki II -tason kurssit. Seuraavan Reiki-tason suorittamisen jälkeen pystyisin itse myös opettamaan ja antamaan Reiki-vihkimyksiä toisille.

Reiki-hoito on tehokkainta, jos se annetaan ensimmäisellä kerralla vähintään kolmena peräkkäisenä päivänä. Tämän jälkeen hoitoja voidaan antaa tarpeen ja tilanteen mukaan.

Ole rohkeasti yhteydessä minuun, mikäli haluaisit tulla reiki-hoitoon. Minut tavoittaa parhaiten puhelimitse numerosta 0400 971 672. Ellen pääse vastaamaan, kun soitat, soitan Sinulle mahdollisimman pian takaisin.

Henkireikä Hämeenlinna -ryhmän kokoontumiset

Henkireikä Hämeenlinna -ryhmän tilaisuuksia on järjestestetty noin kerran kuukaudessa keskiviikko-iltaisin luento-/esittelytilaisuuksia mielenkiintoisista aiheista elämän eri alueilta. Tilaisuudet ovat olleet avoimia kaikille kulloisestakin aiheesta kiinnostuneille ja ne on järjestetty Artemis City Span tiloissa osoitteessa Palokunnankatu 15F, Hämeenlinna. Tilaisuuksiin on ollut yleensä 10 euron oviraha.

28.11.18 pidetiin tällä erää viimeinen Henkireikä Hämeenlinna -ryhmän kokoontuminen; ole yhteydessä minuun, mikäli olisit kiinnostunut jatkamaan ryhmän tapaamisten järjestämistä. MinnaMaarit puh. 0400 971 672.