MinnaMaarit

MinnaMaarit Lahti on ammattitaitoinen ja intuitiivinen hoitaja, esiintyjä sekä kouluttaja.  

Vuonna 2015 hänelle avautui uusi mielenkiintoinen maailma hänen aloitettua perinteisen kiinalaisen lääketieteen (PKL) opinnot. Tutuiksi tulivat ihmiskehon meridiaanit, kiinalaisen ajattelutavan elementit ja termit sekä niiden merkitys ihmisen sairauksien hoidossa.

Akupunktio, tulineula, moksibustio, kuppaus, tuinaus ja korva-akupunktio ovat perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitotavat, jotka kaikki sisältyivät hänen koulutukseen. 

MinnaMaarit valmistui akupunktiohoitajaksi tammikuussa 2018. 

Muita tutkintoja ja koulutuksia MinnaMaaritille on kertynyt vuosien myötä useita; ammatillisten peruskoulutusten (eMBA, HSO) lisäksi hän on suorittanut Tuotekehityksen erityisammattitutkinnon sekä erilaisia ihmisen hyvinvointiin liittyviä kursseja kuten tiibetiläinen äänimaljahoito, shiatsu ja Reiki I ja II -energiahoitokurssit. Hän on osallistunut lukuisiin mediaalisiin kursseihin ja kehittänyt ymmärrystä myös meitä ympäröivästä nk. näkymättömästä maailmasta. Hänen intuitio on kehittynyt erittäin herkäksi. Siitä on hyötyä erilaisia hoitoja tehdessä ja erilaisten ihmisten kanssa työskennellessä.  

Hän on löytänyt oman rauhansa kundaliinijoogatunneilta ja hiljaisuudesta meditoimalla. Itsensä kehittäminen on mielenkiintoinen tie, joka johtaa aina uusille urille. MinnaMaaritin polku jatkuu tammikuussa 2019 alkaneella, vuoden ja myös loppuelämän, kestävällä kansainvälisellä kundaliinijoogaopettajakoulutuksella. 

Kundaliinijoogatunteja hän aloittaa pitämään Hämeenlinnassa syksyllä 2019. 

”Lämpimästi tervetuloa hoitoihini, luennoilleni ja tunneilleni!”

– MinnaMaarit Lahti 

Lux Bonitas | puh. 0400 971 672 

minnamaarit@luxbonitas.com | http://www.luxbonitas.com