MinnaMaarit Lahti on ammattitaitoinen ja intuitiivinen hoitaja, esiintyjä sekä kouluttaja.  

MinnaMaarit on akupunktiohoitaja (PKL), äänimaljahoitaja ja kundaliinijoogaopettaja; hän hyödyntää kaikkia näitä oppejaan pitämillään tunneilla, luennoilla ja hoidoissa. Itämaisessa ajattelussa MinnaMaaritia kiehtoo se, että siinä keskitytään terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja vasta toiseksi sairauksien hoitoon. Eiväthän Kiinan keisaritkaan maksaneet henkilääkäreilleen palkkaa niinä kuukausina, kun keisari sairasti; henkilääkärihän ei silloin ollut hoitanut tehtäväänsä!

Akupunktio, tulineula, moksibustio, kuppaus, tuinaus ja korva-akupunktio ovat perinteisen kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoja, joita MinnaMaaritkin käyttää hoidoissaan. 

Muita tutkintoja ja koulutuksia MinnaMaaritille on kertynyt vuosien myötä useita; ammatillisten peruskoulutusten (eMBA, HSO) lisäksi hän on suorittanut Tuotekehityksen erityisammattitutkinnon sekä erilaisia ihmisen hyvinvointiin liittyviä kursseja kuten tiibetiläinen äänimaljahoito, shiatsu ja Reiki I ja II -energiahoitokurssit. Hän on osallistunut lukuisiin mediaalisiin kursseihin ja kehittänyt ymmärrystä myös meitä ympäröivästä nk. näkymättömästä maailmasta. Hänen intuitionsa on kehittynyt erittäin herkäksi. Siitä on hyötyä erilaisia hoitoja tehdessä ja erilaisten ihmisten kanssa työskennellessä.  

MinnaMaarit löytää oman rauhansa kundaliinijoogatunneilta ja hiljaisuudessa meditoimalla. Itsensä kehittäminen on mielenkiintoinen tie, joka johtaa aina uusille urille; viimeisimpänä MinnaMaarit on suorittanut kansainvälisen kundaliinijoogaopettajakoulutuksen. Kundaliinijooga- ja sointukylpytunteja MinnaMaarit pitää Jooga23-salillaan osoitteessa Koulukatu 23, Hämeenlinnassa.

”Lämpimästi tervetuloa hoitoihini, luennoilleni ja tunneilleni!”

– MinnaMaarit Lahti 

Lux Bonitas | puh. 0400 971 672 

minnamaarit@luxbonitas.com | www.luxbonitas.com