Lux Bonitaksen Intuitiivinen äänimaljahoitajakoulutus 3.- 4.12.2022 Oulussa ja 28. - 29.2.2023 Hämeenlinna

Lux Bonitaksen intuitiivisen äänimaljahoidon koulutuksesta saat kaiken tarvitsemasi tiedon toimiaksesi koulutuksen jälkeen intuitiivisena äänimaljahoitajana. Koulutuksessa käydään itse hoitamisen lisäksi runsaasti ihmiskehoon liittyviä hoidossa tarpeellisia asioita mm. chakroihin, hoitotilanteeseen sekä hoidon aikaiseen äänimaljojen tulkintaan liittyen.

Paikka:

Oulu: Villa Valo, Oulu

Hämeenlinna: Senso Centerin sali, Rauhankatu 3, Hämeenlinna.

Koulutuksen rakenne:       

Koulutus sisältää 2+1 lähiopetuspäivää ja 2 etäkokoontumista (reflektointi & kysymykset ja vastaukset). Koulutuksen ensimmäiset koulutuspäivät järjestetään 24. – 25.9.22 Hämeenlinnassa. Koulutuksen toinen lähikoulutuspäivä on su 23.10.2022. Etäkokoontumisten ajankohdat sovitaan yhdessä ensimmäisten lähikoulutuspäivien aikana. Ryhmäläisten tukena on lisäksi heti ensimmäisten lähikoulutuspäivien jälkeen oma Whats app -ryhmä (vertaistuki).

Koulutukseen osallistuminen edellyttää  Himalajalaisen äänimaljahoitosetin (7+1 äänimaljaa ja malletit) hankkimisen koulutuksen yhteydessä. Koulutuksen hinta sisältää äänimaljojen lisäksi koulutusmateriaalin (paperiversio), lähipäivien ohjelman sekä etäkokoontumiset ja ryhmän tuen. Kouluttaja mukana ryhmässä ja vastaa siellä esitettyihin kysymyksiin.  Äänimaljahoidossa tarvittava nepalista tätä koulutusta varten tuotetun chakra-äänimaljahoitosetin hankkiminen on edellytys tähän koulutukseen osallistumiselle.

Koulutuksen sisältö:            

Koulutuksessa käydään läpi äänimaljahoidon perusteet; mitä äänimaljahoito on? Äänimaljahoidon historiaa, hoidossa käytettävät välineet, otteet ja tekniikka sekä hoidon vaikutukset. Mitä ja miten saamme tietoa hoidon aikana? Chakrat ja niiden merkitys äänimaljahoidossa; intentio, yhdistyminen äänen enkeleihin ja deevoihin, erilaiset hoidot; alkupuhdistus, koko kehon hoito, chakrojen tasapainotushoito, kipujen hoito, sointukylpy/äänimaljarentoutus ryhmälle

Kouluttaja:

Himalajalaisen äänimaljahoitajakoulutuksen kouluttaja MinnaMaarit Lahti on hämeenlinnalainen koulutettu akupunktio- ja äänimaljahoitaja, joogaopettaja, luennoitsija ja henkisen tien kulkija.  MinnaMaarit on suorittanut Perinteisen kiinalaisen lääketieteen 3-vuotisen akupunktiohoitajakoulutuksen, sekä niin tiibetiläisen kuin himalajalaisen äänimaljahoidon koulutuksen (myös eläimille). Himalajalaiseen äänimaljahoitajakoulutuksessa MinnaMaarit on yhdistää kaikkea oppimaansa intuitiivisesti tuoden koulutukseen näin niin kiinalaisen lääketieteen kuin joogafilosofiankin tietämystä ja oppeja. MinnaMaarit on myös kundaliinijoogaopettaja, fasilitaattori ja pitkän linjan kouluttaja. Hän suorittaa tällä hetkellä myös urheiluhierojaopintoja Pirkanmaan Urheiluhierojakoulussa. MinnaMaarit pitää yrityksille ja yksityisille ryhmille valmennuksia ja tyhy-tilaisuuksia. MinnaMaarit on kouluttajana helposti lähestyttävä, välitön ja intuitiivinen ihminen. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja hyvinvointitietämyksen jakaminen on hänen intohimonsa.

Äänimaljat:    

Nepalista tätä koulutusta varten tuotettu 7+1 äänimaljaa käsittävä Chakra-hoitosetti on edellytys tähän koulutukseen osallistumiseen. Chakra-hoitosetin äänimaljat ovat erittäin korkelaatuisia, käsin taottuja maljoja, jotka soivat oktaavissa. Jokaisen setin äänimaljat on valittu varta vasten tähän tarkoitukseen ja niin, että ne soivat puhtaasti ja kauniisti yhteen hoitaen miellyttävästi kehoa.

Hinta:

Koulutuksen hinta (sisältäen koulutuksen ja äänimaljat) 2 240€. Maksutapa: kaikki Paytrail-maksutavat